Tümü
@taylanbartug Soru sordu, 2 yıl önce
Koronavirüs atlattım, belirtileri hala devam ediyor
Merhaba hocam.37 yaşındayım. 2 ay önce korona hastalığını atlattım. Ama iyileşmeme rağmen bazı korona virüsü belirtileri hala vücudumda kendini belli ediyor. Fazla öksürme, yorgunluk gibi belirtiler hala vücudumda hissediliyor. Ne kadar sürecek bu daha hocam ? ...
@Adnan Sağır Soru sordu, 3 yıl önce
İki doz aşı olanlarda korona belirtileri nelerdir?
Covid 19 a yakalnadım 10 ay önce. İki doz biontech aşısı da oldum. Üşüttüm galiba, burun akıntım var, hapşırıyorum, boğazımda hafif ağrı var. corona olmuş muyumdur? ...
@Hera Öztürk Soru sordu, 3 yıl önce
2 doz biontech aşısı olanlarda 3. doz gerekir mi?
2 doz biontech aşı olanların 3. dozu da olması gerekir mi ? Hangi durumlarda 3. Doz aşı yapılır ? ...
Covid -19 dan korunmak için mutlaka aşı olun
Covid 19 hastalığına yakalananların çoğunluğunu aşı olmayanlar oluşturmaktadır. Aşı olanlar hastalığa daha az yakalanmakta ve hastalığı daha hafif geçirmektedir. ... Devamını Gör
Sorular
Koronavirüs atlattım, belirtileri hala devam ediyor
Merhaba hocam.37 yaşındayım. 2 ay önce korona hastalığını atlattım. Ama iyileşmeme rağmen bazı korona virüsü belirtileri hala vücudumda kendini belli ediyor. Fazla öksürme, yorgunluk gibi belirtiler hala vücudumda hissediliyor. Ne kadar sürecek bu daha hocam ? ...
İki doz aşı olanlarda korona belirtileri nelerdir?
Covid 19 a yakalnadım 10 ay önce. İki doz biontech aşısı da oldum. Üşüttüm galiba, burun akıntım var, hapşırıyorum, boğazımda hafif ağrı var. corona olmuş muyumdur? ...
2 doz biontech aşısı olanlarda 3. doz gerekir mi?
2 doz biontech aşı olanların 3. dozu da olması gerekir mi ? Hangi durumlarda 3. Doz aşı yapılır ? ...
Covid-19 hastalığı geçirdim arada nefes alamıyorum
Covid-19 hastalığı geçirdim. Arada nefes alamıyorum? Ne yapabilirim? ...
Tavsiyeler
hastalar soruyor.com editörleri
Covid -19 dan korunmak için mutlaka aşı olun
Covid 19 hastalığına yakalananların çoğunluğunu aşı olmayanlar oluşturmaktadır. Aşı olanlar hastalığa daha az yakalanmakta ve hastalığı daha hafif geçirmektedir.