Göz doktoru randevu

Göz doktorundan randevu almak için birkaç seçeneğiniz var;

1. Online Randevu Platformları:

  • Online doktor randevu platformarı, birçok göz doktorunun profillerini, yorumlarını ve müsaitlik durumlarını görebileceğiniz bir platformdur. Buradan kolayca randevu alabilirsiniz.
  • Hastanelerin Online Randevu Sistemleri: Özel hastanelerin çoğunun web sitelerinde online randevu sistemleri bulunur. İstediğiniz doktoru seçip müsaitlik durumuna göre randevu oluşturabilirsiniz.
  • MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi): Devlet hastaneleri için MHRS üzerinden online randevu alabilirsiniz. Ancak, göz doktorları için MHRS üzerinden randevu bulmak zor olabilir.

2. Özel Göz Hastaneleri:

Bulunduğunuz şehirde eğer göz hastanesi varsa, bu hastanenin web sitesi veya çağrı merkezleri aracılığıyla randevu alabilirsiniz.

3. Telefonla Randevu:

  • Hastanelerin Çağrı Merkezleri: İlgilendiğiniz hastanenin çağrı merkezini arayarak randevu alabilirsiniz.
  • Doktorun Özel Muayenehanesi: Eğer doktorun özel muayenehanesi varsa, direkt olarak muayenehaneyi arayarak randevu talebinde bulunabilirsiniz.

Randevu Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

  • Göz Probleminizin Türü: Göz hastalıkları farklı uzmanlık alanlarına ayrılabilir (örneğin, katarakt, glokom, retina hastalıkları). Şikayetinizle ilgili doğru uzmanlık alanına sahip bir doktora randevu almanız önemlidir.
  • Doktorun Deneyimi ve Hasta Yorumları: Doktorun deneyimi ve hasta yorumları hakkında bilgi edinmek için doktortakvimi.com gibi platformlardan veya internetteki diğer kaynaklardan faydalanabilirsiniz.
  • Muayenehane veya Hastane Konumu: Muayenehane veya hastanenin size ulaşım açısından uygun bir konumda olması önemlidir.
  • Randevu Ücreti: Özel hastanelerde ve muayenehanelerde randevu ücretleri farklılık gösterebilir. Randevu almadan önce ücreti öğrenmenizde fayda var.

Yorum (0)

Bunlar da ilginizi çekebilir

Lazer ile göz ameliyatı sırasında ağrı ya da acı olmaz. Lazerle göz ameliyatı sırasında kişi herhangi bir ağrı ya da acı hissetmez. Ama göze olan dokunma hissi devam eder ve ameliyat sırasında kısa bir süre kişi gözünde bir baskı hissedebilir. Ancak bu ağrı ya da acıya neden olmaz. ...

Göz seğirmesi, göz kapağında bulunan kasların aniden, hızlı bir şekilde ve istemsiz bir şekilde kasılması durumudur. Göz seğirmesi tıpta miyokimi olarak bilinir. Gözdeki kasılmalar genellikle üst göz kapağında görülür. Göz seğirmesinin kesin nedeni bilinmez, ancak genellikle uyku ...

Şeker hastalığı ya da diyabet, gözdeki damarlarını etkileyerek görmede azalmaya hatta körlüğe yol açabilir. Diyabetin göze verdiği zararlara diyabetik retinopati adı verilir. Şeker hastalığına bağlı gelişen ...

Bıçaksız lazer tedavi olarak da bilinen “femtosaniye lazer tedavisi'' femtosaniye lazer yardımlı refraksiyon cerrahisi, gözlükten kurtulmak için uygulanır. Yaklaş ...

Keratokonus, gözün en ön kısmında bulunan ve saydam bir tabaka olan kornea adı verilen tabakanın incelmesi ve sivrileşmesidir.Toplumda her 2000 kişide 1 görülür. Ketotokonusun nedeni bilinmemektedir. Genetik yatkınlığı olanlarda, çocukluk çağında sık konjuktivit geçiren ve gözünü ovuşturarak kaşı ...

Popüler